Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priveden nasilnik

Djevojci slao prijeteće poruke pa ju nožem ubo u kapak oka

napad nož nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
16.04.2020.
u 10:29

Kad mu je rekla da će pozvati policiju zatražio je da prije toga izbriše sve prijeteće poruke koje joj je poslao

Zbog prijetnje i nanošenja lakše ozljede kazneno je prijavljen 38-godišnjak. Sumnjiči ga se da je 14. travnja oko 3 sata svojoj djevojci poslalo više prijetećih poruka na mobitel, što je nju jako uznemirilo.

Kako ga je ona namjeravala prijaviti policiji, on ju je prvo zatražio da izbriše sve prijeteće poruke koje joj je poslalo. A zatim ju je nožem ubo u kapak desnog oka!? Površinski joj je ozlijedio rožnicu oka što je okarakterizirano kao lakša ozljeda.

Nakon što je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci. Tužiteljstvo je tražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 4

KO
Kokoiduhovi
17:07 16.04.2020.

Gdje samo nađu te nasilnike? Kako to da ih ne prepoznaju odmah na prvom, drugom susretu? Bolje biti sam nego s luđakinjom ili luđakom.

Avatar DorothyTE95
DorothyTE95
16:30 17.04.2020.

Linda, 30. w︆︅w︆︅­­w︆︅­­­­.︆︅­­k︆︅i︆︅s︆︅­­s︆︅i︆︅­­a︆︅.︆︅c︆︅l︆︅u︆︅­­b

LE
Leonn
18:52 16.04.2020.

danas bi trebalo njemu jedno oko a za par dana drugo pa nek se junaci bestija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije