Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladić pušten

Djevojci (19) koja je udarila policajca pa pobjegla određen istražni zatvor

Karlovac: 19-godišnja vozačica koja je pregazila policajca dovedena na ispitivanje
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/10
30.12.2019.
u 12:28

Ispitan je i suvozač (21) kojeg se tereti za nepružanje pomoći i sprečavanje dokazivanja, no sudac istrage pustio ga je na slobodu jer nisu postojali razlozi za određivanje istražnog zatvora

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću ispitalo je 19-godišnju Karlu K. koja je na Božić pobjegla s mjesta nesreće nakon što je automobilom udarila 52-godišnjeg policajca.

Osim nje, ispitan je i njezin 21-godišnji suvozač, priopćio je DORH.

Prometna nesreća dogodila se na sam Božić, a nakon što je udarila policajca, djevojka se dala u bijeg.

Kazneno je prijavljena za izazivanje prometne nesreće, ali i nepružanje pomoći i sprečavanje dokazivanja te joj je određen istražni zatvor u trajanju do trideset dana zbog opasnosti utjecaja na svjedoke.

Teško ozlijeđeni policajac trenutačno se oporavlja u zadarskoj bolnici od ozljeda glave i fraktura kostiju lica.

Ispitan je i suvozač (21) kojeg se tereti za nepružanje pomoći i sprječavanje dokazivanja, no sudac istrage pustio ga je na slobodu jer nisu postojali razlozi za određivanje istražnog zatvora.

Prema kaznenoj prijavi, djevojka je 25. prosinca oko 6.20 sati upravljala osobnim automobilom njemačkih nacionalnih oznaka kolnikom Pazariške ulice u Gospiću te prednjim desnim dijelom vozila udarila 52-godišnjeg pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika u istom smjeru. Pješak je od siline udarca odbačen na kolnik i tom je prilikom zadobio teške tjelesne ozljede.

Djevojka i mladić nisu pružili pomoć ozlijeđenom muškarcu već su s mjesta prometne nesreće uklonili desni retrovizor koji je otpao s automobila te su se udaljili s mjesta događaja.

Komentara 3

PR
predator57
13:02 30.12.2019.

Poruka mladoj dami, čemu sada suze? gdje su ti sada hrabrost i odvažnost? Sada kuku lele, a hladno ostavila pregaženog čovjeka da leži. Još ćeš na sudu reći neosjećaš se kriva.Sramote.

DU
Deleted user
12:40 30.12.2019.

Nije mi jasno zašto se ljudi koji sjede u autu, a ne voze, zovu suvozači?Šta drže volan i šaltaju dok pravi vozač vozi?Da li smo suvozači i u autobusu i taksiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije