Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo ili...

Djevica Marija ukazala se na prozoru malezijske bolnice?

Djevica, Malezija (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
13.11.2012.
u 09:07

Lik Djevice Marije pojavio se na staklu prozora bolnice ispred koje se okupljaju stotine vjernika, no u crkvi ne žele ništa potvrditi dok ne provedu istragu

Stotine katolika pohrlile su pred bolnicu u Maleziji gdje je jedna čistačica u prozoru otkrila sliku Djevice Marije koju nije mogla oprati. Vjernici su uvjereni da se radi o ukazanju Gospe, a u bolnici očekuju još veću navalu onih koji žele vidjeti lik Djevice Marije u staklu, piše The Huffington Post.

– Radimo s našim pacijentima i oni su nam jedina briga. Zbog toga očekujemo da se ljudi ponašaju kao i u ostalim bolnicama – kazali su iz bolnice.

Anthony Selvanayagam, umirovljeni biskup Penanga, kazao je da se vjernici ne bi trebali previše uzbuđivati zbog slike sve dok Crkva ne provede istragu i ne utvrdi njezinu autentičnost.

– Ostanimo smireni i ne zanosimo se ovime. Crkva ne prihvaća slijepo ovakve događaje prije nego što se provede opsežna istraga – rekao je Selvanayagam.

Eunice Fernandez koja živi nedaleko od bolnice kaže da je se ne treba ni u što uvjeravati.

– Vjerujemo da Marija, Majka Božja, ima poruku za nas jer gleda u nas i malezijsku zastavu – rekla je vjernica.

>> Talijanka tvrdi da je snimila Gospu ispred crkve u Međugorju

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
09:31 13.11.2012.

Ne znam zasto bi se Marija ukazala na taj nacin da nitko nije siguran je li to Marija ili nije. Kakvog bi smisla imalo takvo ukazanje? Ako se Marija ukaze nekome, ona zeli prenijeti jasnu poruku, a ne nejasnu. Ovo mi vise lici na neciju zafrkanciju.

VT
vozac-traktora
09:59 13.11.2012.

Nije čudo. Naša Gospa je svugdje oko nas.

CH
CH2710
09:28 13.11.2012.

. Pamet u glavu i motiku u ruke... pa nećete imati priviđanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije