Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Djed nesretno preminule curice: 'Bolje da sam ja umro, nego što se to dogodilo njoj'

Policija
Foto: Goran Stanzi/Pixsell/Ilustracija
12.04.2020.
u 19:36

Curica je bila najmlađa od devetoro djece.

U naselju Povelić na širem križevačkom području u subotu oko 18,30 smrtno je stradalo dijete u prometnoj nesreći. Djevojčica je podletjela pod traktor s prikolicom kojom je upravljao njezin 41-godišnji otac.

- Čudim se kako mi srce nije puklo jučer kada je mali anđeo preminuo. Bolje da sam ja umro, nego što se to dogodilo mojoj najmlađoj unučici, koja je kroz dva mjeseca trebala napuniti dvije godine - izjavio je 68-godišnji djed nesretno preminulo djevojčice.

Curica je bila najmlađa od devetoro djece. 

Kako piše 24 sata, otac je traktorom na kojem je s prednje strane prikvačen utovarivač krenuo kad je dijete dotrčalo ispod utovarivača tako da ga nije vidio, a u to vrijeme je majka bila u staji gdje je muzla krave. 

Djed je izjavio kako je malena bila živo srebro. Ona je njemu i njegovoj ženi nekako najviše prirasla srcu, jer se od bake gotovo nije odvajala. Malena je u trenutku kad je dio njezine braće pomagao roditeljima, a dio se igrao samo nestala s 'radara' u jednom trenutku, što je bilo dovoljno za tragičnu nesreću. 

- Križevačka policija je dovršila kriminalističko istraživanje, kojim je osumnjičila muškarca za  kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva Bjelovar uz stručnu pomoć križevačke policije, stoji u priopćenju PU koprivničko–križevačke.
 

Ključne riječi

Komentara 13

JB
Jednonogi.Brabonjak
20:08 12.04.2020.

Bože daj svima snage. Nije namjerno

PI
Piksy
22:06 12.04.2020.

Ne znam..nije lijepo biti sudac ali ne razumijem kako od njih tolikih nitko to nesretno dijete nije imao na oku..pokoj dusici malenoj🙏

PL
Playmaker
22:40 12.04.2020.

Bože Dragi ti si obećao Uskrsnuće naših Omiljenih !!!! Pomozi Obitelji i Didi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije