Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnja zabuna u umagu

Djed došao po unuka u vrtić pa kući odveo – krivo dijete

vrtić
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL, ilustracija
28.09.2015.
u 19:10

Nesvakidašnja zabuna dogodila se u ponedjeljak poslijepodne u dječjem vrtiću u Umagu

Nesvakidašnja zabuna dogodila se u ponedjeljak poslijepodne u dječjem vrtiću u Umagu, no policiji, iako je oko 15.30 sati dojavljeno da je iz vrtića nestalo četverogodišnje dijete, odnosno da je, kad je roditelj stigao u vrtić po dijete, otkriveno da djeteta nema, informacija o nestanku vrlo je brzo opovrgnuta pa nije ni pokrenuta potraga.  

Potvrdila je to glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović napominjući da u ovom slučaju nije bilo policijskog postupanja.

Djed mislio da kući vodi unuka, ali...

Kako se neslužbeno doznaje, mališana po kojega je došao roditelj u vrtiću nije bilo jer ga je, rekle su odgojiteljice, nešto prije preuzeo djed i odveo kući.

Na sreću, brzo se otkrilo da dijete nije nestalo i da je na sigurnom. Iz vrtića ga je  preuzeo djed drugog dječaka misleći da kući vodi svoga unuka. Oba djeteta su iste dobi i istoga imena, a djed prilikom preuzimanja djeteta očito nije dobro pogledao u dječaka  i tek je poslije shvatio da je kući odveo tuđeg, a ne svog unuka.

>>Na FER-u se otvara četvrti korporativni vrtić u gradu, razmišlja se i o KBC-u Zagreb

>>Novi vrtić u staroj školi na Žitnjaku i u mjesnoj samoupravi Resnik

Komentara 68

GD
GDamir
19:25 28.09.2015.

Ma nema veze,pa ionako će ga sutra opet dofurat natrag.

OB
ObrenM
20:04 28.09.2015.

Od izlapjelog djeda ludja su mu djeca koja ga salju po unuka.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
19:33 28.09.2015.

A ko mu je dopustio da uzme krivo dijete? Znaci nema kontrole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije