Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SLOMLJENI SU'

Djecu izbacili iz škole nakon što su saznali kako njihova majka zarađuje za život

Tiffany Poindexter
Facebook
24.02.2021.
u 10:44

Majka Crystal zaradi i do 110 tisuća dolara mjesečno na golišavim fotografijama koje objavljuje na stranici Only Fans

Majka koja na svojim erotskim fotografijama zarađuje čak 110.000 dolara mjesečno tvrdi kako su joj djeca izbačena iz škole zbog njezinog posla.

Naime, 44-godišnja Crystal koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Tiffany Poindexter na stranici Only Fans objavljuje svoje golišave fotografije i tako zarađuje za život. No, kada su saznali što radi, roditelji djece iz škole koju pohađa i njezino troje djece tražilo je da ih se izbaci iz škole.

Majka tvrdi kako su njezina djeca izbačena iz katoličke škole koju su pohađala zbog načina na koji ona zarađuje novac, a što se otkrilo nakon nedavnog istupa u medijima.

Iako je to bila 'bolna odluka', iz škole su rekli kako se njezini postupci protive školskim principima te da je djeca više ne mogu pohađati.

– Bili smo šokirani i uzrujani. Dobili smo e-mail u nedjelju u 8 navečer u kojem je pisalo kako naša djeca više nisu dobrodošla i da se u ponedjeljak ne bi trebala pojaviti u školi. Pomislili smo 'Što bi sada trebali učiniti?' – ispričala je uzrujana majka, piše Lad Bible.

Kazala je i kako je djecu takva odluka pogodila.

– Bili su šokirani i zbunjeni. Rekli smo im da nas škola ne želi ondje, a ne njih. Da to nema nikakve veze s njima nego s maminim modelingom na internetu, no djeca zapravo ne znaju što je to – priznala je 44-godišnjakinja.

– Djeca su plakala jer će izgubiti prijatelje – dodala je.

Crystal i njezin suprug Chris zbunjeni su jer su njihova djeca kažnjena za nešto u čemu nisu sudjelovala i smatraju kako je to strateški potez jer im je poruka poslana u nedjelju navečer,

– Mogli su nam dati barem tjedan dana da kažemo vijesti djeci i dopustimo im da se oproste – kaže otac Chris.

Komentara 5

KP
konzervativni_preporod
11:33 24.02.2021.

Ispravna odluka škole.. majka ako želi biti internet prostitutka uvijek dijete može upisati u drugu privatnu školu umjesto da kmeči po medijima

JA
Jadranko
14:24 24.02.2021.

Lijepa mama, koja sama zarađuje i plaća porez, koji se između ostalog, i za financiranje crkve koristi. Djeca su nedužna božja bića.

IL
ilustrator
13:13 24.02.2021.

,očito je ovoj "poduzetnici" malo 100 tisuća pa je markentiški u biznis uključila i djecu. bravo za upravu škole na brzoj reakciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije