Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruža tomašić:

'Djeco držite se Hrvatske, ali i politike. Zasučite rukave i radite'

'18.05.2012., Zagreb - Saborska zastupnica Ruza Tomasic u lobiju Hrvatskog Sabora.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
19.10.2012.
u 21:47

Predsjednica HSP-a Dr. Ante Starčević Ruža Tomašić na županijskom zboru stranke u Karlovačkoj županiji kritizirala je i vladajuću koaliciju. Ništa od Plana 21, kazala je.

- Sukladno onome što su govorili u predizbornoj kampanji očekivali smo od kukuriku koalicije svašta: poštenje, med i mlijeko, brda i doline. Plan 21 je u stvari značio da će svatko od njih zaposliti po 21 od svoje rodbine, prijatelja, bližnjih, susjeda... Ništa od toga plana- kritizirala je vladajuću koaliciju Ruža Tomašić predsjednica HSP-a Dr. Ante Starčević na županijskom zboru stranke u Karlovačkoj županiji koji je konstituiran danas. Za predsjednika zbora izabran je Željko Bokulić.

Predsjednica stranke dotaknula se i pitanja poljoprivrednika rekavši kako poljoprivrednicima prijeti velika opasnost jer je vlast propustila okrupniti zemljište prije ulaska u Europsku uniju zbog čega poljoprivrednici neće biti konkurentni. Kazala je i da ne postoje stručnjaci koji mogu iskoristiti mogućnosti povlačenja sredstava iz europskih fondova, a posebno se obratila mladima.

- Živjela sam u Kanadi. Tamo se može zaraditi, ali se taj luksuz ne može uživati jer se non-stop radi. Stoga se djeco držite Hrvatske, ali i politike. Zasučite rukave i radite za sebe-kazala je Ruža Tomašić.

Pravaši su najavili koaliciju s HDZ-om, a možda i s HSS-om na izborima za Europski parlament i za Sabor, ali lokalne stranačke organizacije imaju slobodu izbora s kime će u svojim sredinama koalirati.

>> Šegota: Ako su za Hrvatsku krivi neki drugi, tko je kriv za Rijeku?

Komentara 41

OB
-obrisani-
21:59 19.10.2012.

bravo hrvatska ruzo

PG
praseca gripa
22:03 19.10.2012.

Ova zena zna o cemu govori. Ova zena ima srce. Ova zena voli Hrvatsku. Boze,kad bi to bio slucaj kod vladajuce garniture!

OB
-obrisani-
21:58 19.10.2012.

A i ti si jedno veliko razočarenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije