Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alarmantni podaci
Povratak na članak

Dječji brakovi u BiH: 12-godišnjakinju ponovno udali i poslali u inozemstvo

- U intervjuu smo se mogli samo ježiti i zaplakati - kaže Sabira Hašimović, koja je razgovarala sa ženama koje su pretrpjele nasilje

Komentari 3

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
09:41 23.08.2019.

Kad netko dobije 20 godina za silovanje i pedofiliju to ce prestat ,ali da lijevi liberali ne daju na manjine to je krsenje ljudskih prava i prava manjina .Gdje su Babe documente i druga NVo soroseva banda placenika

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:15 23.08.2019.

to su njihovi običaji, koji su i dalje živi. unatoč uvjeravanjima saborskog zastupnika da je to prošlost, i da toga više nema. oni se vole, mladi su... njihova kultura je drugačija od naše. tko smo mi da njima osporavamo njihov pogled na svijet? samo zato što nas je više i jači smo, i mi vladamo, bi baš mi jedini trebali biti u pravu? isto sa muslimanima. mi naše uvjerenje i način života tumačimo kao najslobodniji i najpravedniji, a sve druge gledamo kao ugrožavanje nečijih prava. prava su, da podsjetimo, uređena zakonima društva. a društvo smo svi mi. ako se većina društva opredijeli za jedan put, on je ispravan! liberali su za slobode u svemu i svima, jedino kad netko kritizira njih, onda to proglašavaju napadom na demokraciju. demokracija u kojoj je samo tvoj stav ispravan nije demokracija. pustite rome na miru. ako im želite pomoći, uzmite si romkinju za ženu, i time direktno napadnite brojnost roma. ako želite pomoći. ako želite pričati, onda pričajte. karavane prolaze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.