Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogatstvo naše tradicije
Povratak na članak

Dječje vinkovačke jeseni okupile 64 skupine i 3500 sudionika

Najmlađi njegovatelji folklorne tradicije, među kojima je bilo i djece koja još dobro niti ne znaju hodati, pokazali su sve bogatstvo naše tradicije,

Komentari 4

DU
Deleted user
14:37 13.09.2015.

Prekrasno! Zadovoljstvo je vidjeti djecu u lijepim narodnim nosnjama. Bravo Slavonci, samo tako nastavite!

VL
Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
19:37 13.09.2015.

Samo da kukurikavci ne dođu i kažu da su oni izmislili vinkovačke jeseni , jer u zadnje vrijeme kada otvaraju WC pojavi se netko iz kukuriku kokošinjca i prodaje maglu .Vinkovačke jeseni su najbolja fešta u Hrvatskoj .

VL
MA
Maja28
20:10 13.09.2015.

Ali zanimljivo da srpskih KUDova nema. Da iz Srbije ali hrvatski KUDovi. Tako je uvijek i bilo. Srbi bojkotiraju sudjelovanje a ja vjerujem da i oni imaju bogatu povijest. Bolje da prema hrvatima idu kulturom i umjetnošću, sudjelovanjem a nene nametanjem. Ovo je doista lijepa manifestacija i bez obzira na politike opstaje. Nisam folkloraški tip ali ovo je veliko bogatstvo koje imamo i trebamo čuvati od zaborava. Narod bez povijesti nema ni budućnost.

VL
SO
sokol5
21:09 13.09.2015.

Nisam ni ja baš folkloraš al ipak danas sam zajedno sa suprugom i troje djece proveo dva prekrasna sata na vinkovačkom korzu uživajućii u mimohodu. A u iduću nedjelju će biti za 10. Sigurno. Pozdrav iz Slavonije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.