Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao iskočivši iz automobila

Dječaka zatočili u sobi i tukli. Utrpali ga u automobili i odvezli u šumu pa ga nastavili zlostavljati

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
17.09.2021.
u 10:41

Udarali su 17-godišnjaka šakama, nogama i raznim predmetima po glavi i tijelu te su mu prijetili

Za protupravno oduzimanje slobode optužen je 31-godišnjak, dok se istom optužnicom za isto djelo te zloporabu droge tereti 33-godišnjak. Optužnicu je protiv njih podigao ODO Zagreb, a prema optužnici dvojac se tereti da je 6. kolovoza u sobi  jednog hotela onemogućio slobodno kretanje 17-godišnjaku, kojeg su htjeli prisiliti da im preda novac te ih odvede do treće osobe.

Udarali su 17-godišnjaka šakama, nogama i raznim predmetima po glavi i tijelu te su mu prijetili. Potom su u sobu doveli nepoznatog muškaraca koji je priječio 17-godišnjaka da ode iz sobe, dok su 31-godišnjak i 33-godišnjak otišli po automobil. Muškarac koji je čuvao 17-godišnjaka u sobi potom je primijenio snagu kako bi na silu odveo 17-godišnjaka do automobila gdje ga je optuženi dvojac zatražio da sjedne na stražnje sjedište, što je preplašeni dječak i napravio.  

Dok su se vozili, nepoznati muškarac dječaka je držao za vrat, da bi ga potom odvezli u šumu gdje su ga opet fizički zlostavljali. Potom su ga prisilili da uđe u automobil te su ga vozili po gradu i tukli, pri čemu su ga teško ozlijedili. U jednom trenutku je 17-godišnjak uspio pobjeći iskočivši iz automobila.

Nadalje, 33-godišnjak se tereti da je 6. kolovoza 2021. u Zagrebu, u jednom objektu držao oko 780 grama marihuane koja je bila pakirana u dvije plastične vrećice te namijenjena daljnjoj preprodaji. Tužiteljstvo je u optužnici predložilo da se protiv obojice okrivljenika produlji istražni zatvor koji im je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela, a optužno je vijeće taj prijedlog prihvatilo. 

Ključne riječi

Komentara 4

OK
okvals54
11:12 17.09.2021.

Imena,sta je sa imenima??

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
10:55 17.09.2021.

Dugovi vezani uz dilanje droge? Legalizirajte indijsku konoplju pa toga više neće biti (barem ne u ovim razmjerima).

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
11:22 17.09.2021.

Šta je popušio što je trebao prodati? Hah...tko s vragom tikve sadi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije