Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Dječaka (7) udario grom, preminuo ocu na rukama

Munja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.07.2019.
u 10:52

Otac dječaka kaže kako je još neko vrijeme bio živ, ali je umro na putu do bolnice.

U nedjelju navečer je u naselju Skrobara u Srbiji umro sedmogodišnji dječak Pavle I. od posljedica udara groma.

Dječakov otac Perica Gavazović je ispričao za Telegraf kako je još neko vrijeme davao znakove života, ali je na putu do bolnice preminuo mu na rukama. Kako kaže, Pavle i njegova braća su bila izvan kuće i igrala se skoro do 21 sat te su ih pozvali unutra kad su krenule naznake nevremena. Međutim, Pavle se nije vratio pa su se roditelji zabrinuli.

- Nevrijeme je bjesnilo vani, a ja sam čuo kako je nešto jako udarilo pored kuće. Mislio sam da je grom pogodio obližnje stablo. Istrčao sam bosonog van i vidio Pavla kako leži na betonu, držao se za nogu i kazao mi da ga je tu "opalio grom". Plakao je i dovikivao pomoć. Pritrčao sam djetetu, koje je počelo da gubi svijest. Uplašio sam se i odmah pozvao Hitnu pomoć - ispričao je otac dječaka za Telegraf. Dodaje kako je još neko vrijeme bio živ, ali je na putu do bolnice preminuo.

Nakon obdukcije znat će se sa sigurnošću je li umro od posljedica groma ili je smrt nastupila iz drugog razloga.
 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar VinkoL
VinkoL
14:11 11.07.2019.

U Mađarskoj isto grom ubil troje ljudi. Al nisu iz otadžbine pa nije interesantno ovom "hr" mediju, kaj ne? Do kad tak?

SA
samoborka
20:32 11.07.2019.

Tuzno. Ali, kakve to veze ima s nama u Hr da nas je trebalo o tome obavijestiti? A sto se dogodilo u Sloveniji,Italiji,Austriji,Madjarskoj?

Avatar Dumen
Dumen
05:43 12.07.2019.

U Indiji grom udario u svetu kravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije