Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNICI DIJAGNOSTICIRALI - BRONHITIS!

Dječak tri mjeseca živio s novčićem u grlu

kovanice
arhiva vl/ilustrativna fotografija
14.11.2009.
u 16:01

Mostarski liječnici su prvotno htjeli dječaka poslati u Split na vađenje novčića, no nakon priprema odlučili su sami izvesti zahvat koji je trajao četiri i pol sata.

Prehlada ili bronhitis, bila je uvijek ista dijagnoza liječnika nakon brojnih pregleda na koje su roditelji dovodili jednoipogodišnjeg dječačića Amera Hodžića, iz bosanskohercegovačke Gračanice kod Prozora, sa simptomima povraćanja i temperature, praćenih teškim disanjem.

No, nakon tri mjeseca bolova te izgubljenih dva kilograma, koje su dječačića, kako donosi Dnevni Avaz, skoro stajali života, rendgenskom pretragom utvrđeno je da mu se novčić od 20 pfeninga zaglavio u jednjaku.

Naime, jedan ga je liječnik ipak odlučio nakon što bronhitis i liječenje sirupom nije davalo rezultata, poslati na rengensko snimanje u Mostar. Pretragom mu je pronađen novčić u gornjem dijelu jednjaka što je zahtijevalo hitnu operaciju.

Mostarski liječnici su prvotno htjeli dječaka poslati u Split na vađenje novčića, no nakon priprema odlučili su sami izvesti zahvat koji je trajao četiri i pol sata.

Novčić, koji je u cijelosti pocrnio, je izvađen, a roditelji dječaka koji ga je progutao još uvijek ne znaju okolnosti pod kojima se to dogodilo.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:55 10.01.2010.

_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_ -----------------------------------____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ ___________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__________ ___________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___________ ____________________$$$$____________________ ____________________$$$$____________________ __________________I?SATAN___________________ --------------------------------------- _¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_¯_....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije