Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Htio je još

Dječak trčao s dekicom na glavi, no ono što se tada dogodilo nije očekivao

Quinton Smith
Foto: Screenshot YouTube
1/2
06.06.2017.
u 09:06

Maleni Quinton htio je da mu majka stavi dekicu na glavu, a kada je to ona učinila on je odmah počeo trčati

Koliko god padovi djece izgledaju bolno, jednako tako su i urnebesno smiješni. A jedan takav svojom je kamerom zabilježila 26-godišnja Briana Smith iz Teksasa kada je njezin 15-mjesečni sin Quinton počeo trčati s dekicom preko glave. 

Iako ga je majka upozorila da uspori, on to nije učinio već je nastavio trčati pa se u 'punoj brzini' zabio u zid i pao na pod. 

Srećom, dječak nije 'zaradio' modricu niti kvrgu na glavi zbog udarca u zid, a njegovi roditelji simpatičnu snimku odlučili su podijeliti na internetu. 

– Snimila sam Quinton s dekom na glavi, no kada je pao on je došao do mene i htio da ga snimam ponovno – rekla je majka dječaka. 

Komentara 1

AP
ante_pustinjak
10:36 06.06.2017.

žalosno na kakve se "vijesti" srozao vl! barem nekoliko metara ispod razine pristojnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije