Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

Dječak star 13 godina i 20-godišnjak ukrali automobil i kamion

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
12.08.2019.
u 14:16

Automobil su odvezli na polje u Strmcu Podravskom i zapalili ga, A kamion je istog dana pronađen

Dječak star 13 godina i 20-godišnji mladić ukrali su dva automobila na području Varaždinske županije.

Njih dvojica su 9. ili 10. kolovoza na Trgu Matije Gupca u Varaždinu na ulici ispred kuće ukrali nezaključani Peugeot u vlasništvu obrta sa sjedištem na istoj adresi.

Automobil su odvezli na polje u Strmcu Podravskom i zapalili ga. Izgorjelo je u potpunosti, a visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, kažu u PU varaždinskoj.

Dvadesetogodišnjak je jučer u 17 sati uz kaznenu prijavu za kaznena djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i njezina oštećenja predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske.

Iz policije je danas stigla i vijest da su 13-godišnjak i 20-godišnjak 10. kolovoza oko 2 sata u Donjem Vratnu ukrali teretno vozilo u vlasništvu 68-godišnjaka. Kamion je istog dana pronađen na cesti Čakovec – Štefanec i vraćen vlasniku.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar niwrad
niwrad
14:44 12.08.2019.

Morali ste napisati ovako: "Nomadi stari 13 i 20 godina ukrali automobil i kamion" ... pa nastaviti. "Pripadnici nomadske skupine podrijetlom iz Indije, a koja već stoljećima parazitira na grbači domicilnog stanovništva, opet su počinili kazneno djelo.".... Da tako pišete onda bi pisali istinu. Ovako, istinu kamuflirate i potičete da se takve kriminalne aktivnosti nomada nastave.

Avatar nekakav
nekakav
14:37 12.08.2019.

strmec podravski... ili donje vratno? radi se o romskom naselju kojeg ne želi ni jedna općina, ni petrijanec ni vinica. znači, pravilno izvještavanje bi bilo da su mlađahni pripadnici romske manjine ukrali dva automobila, jedan zapalili... i da ih očekuje žestoka kazna u vidu sudskog ukora. nema veze što su to recidivisti, što se oružjem prijeti, a i puca u ovom dijelu svijeta.

BA
baartol
14:31 12.08.2019.

ironi proširili svoje djelovanje van međimurja poput tvora koji nikad ne krade tamo gdje se ugnijezdio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije