Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva zna pisati

Dječak pronašao izgubljenu vozačku i vratio je vlasniku uz dirljivo pismo

pismo,nalaznik,vozačka dozvola
Foto: Reddit
11.06.2014.
u 13:21

Razdragani vlasnik cijelu je zgodu prepričao na Redditu gdje je i stavio fotografiju pisma čijeg će autora, kazao je, bogato nagraditi!

Vozač iz američke savezne države Oregon nemalo se iznenadio kad mu je izgubljena vozačka dozvola nakon tjedan dana vraćena poštom. Poslao ju je slučajni nalaznik, dječak koji ga je oduševio svojim pismom. 

- Dragi gospodine, pronašao sam Vašu vozačku dozvolu na ulici i mislio sam da će Vam zatrebati. Pomislio sam da će biti lijepo ovo učiniti i kako ćete isto reagirati ako i sami pronađete nešto tuđe - napisao je pošteni nalaznik.

Razdragani vlasnik cijelu je zgodu prepričao na Redditu gdje je i stavio fotografiju pisma čijeg će, sudeći prema rukopisu, mlađahnog autora, bogato nagraditi! 

>>Nude 5 milijuna dolara 'zviždaču' koji otkrije sudbinu nestalog Boeinga!

 

Komentara 2

LI
ličkiustanik
14:19 11.06.2014.

Dosadni ste s patetikom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije