Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA u Kutini

Dječak preminuo nakon naleta kamiona: 'Vozač bi trebao završiti u zatvoru'

Policija
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
23.11.2019.
u 19:27

Alkotekst je otkrio kako mladi vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Njega je uhitila policija i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje nakon kojeg će 19-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke

Nakon teške prometne nesreće preminuo je 14-godišnji Marijan B. poznat i po nadimku Medo. Na dječaka je na jednom neosvijetljenom odvojku Ulice Stjepana Radića svojim manjim kamionom naletio 19-godišnji I. P. iz Kutine.

Vozač je vozio u smjeru sjevera prema gradu, a tim dijelom ceste hodala su tri maloljetnika, među kojima je bio i Marijan B, nešto poslije 20 sati. Mladić je vozio prebrzo i to na dijelu ceste na kojem nema nogostupa. Kako policija navodi, trojica dječaka nisu imali reflektirajuće prsluke zbog čega su bili manje zamijetljivi u mraku. U trenutku kad je naletio kamion, dvojica dječaka uspjela su izmaknuti, međutim kamion je zatim udario 14-godišnjaka koji je od siline udarca bio odbačen na obližnji travnjak i odvodni kanal. 

Drugi vozač koji je prošao ubrzo nakon nesreće pozvao je Hitnu pomoć koja je hitno prevezla dječaka koji je zadobio teške ozljede u Opću bolnicu u Sisku. 

- To je bio prvi put da je išao ondje u Kutinu s prijateljima. Roditelji su mu u teškom šoku. Ne prestaju plakati. Najviše je ozlijedio glavu. Liječnici su nam tada rekli da će tek ujutro moći dati neke prognoze. Preživio je noć, no oko 7 sati ujutro je preminuo - kazali su članovi njegove obitelji za 24sata i dodali: - Naš Medo je išao u 8. razred osnovne škole u Popovači. Taj, koji ga je udario, trebao bi završiti u zatvoru.

Mještani su ispričali novinarima kako na području na kojem se dogodila nesreća nije postavljena nikakva rasvjeta, a kad padne mrak ništa se ne vidi.

- To je ravan dio ceste i ljudi ondje znaju potegnuti. On je tek prošle godine položio vozački i bio je mladi vozač. Volio je ići malo brže - kazao je jedan mještanin za 24sata. 

Alkotekst je otkrio kako mladi vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Njega je uhitila policija i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje nakon kojeg će 19-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke

Komentara 15

JO
jono
19:46 23.11.2019.

Sačuvaj Bože.Familiji Sućut Da je bio nogostup sve bih bilo drukčije

2
2
19:56 23.11.2019.

S obzirom da je samo vozač kamiona, vjerojatno je da će i završiti u zatvoru. S druge strane, HDZ-ovi uhljebi nikad ne završavaju u zatvoru, a najnoviji je primjer onaj što je mrtav pijan zgazio i ubio čovjeka, pobjegao s mjesta nesreće, pa ga je poslije HDZ-ov sud oslobodio, jer kako kažu "čovjek je poginuo trenutno", pa ga se ne može osuditi za nepomaganje unesrećenom, a s obzirom da se skrivao dok se nije otrijeznio, ne može ni za vožnju pod utjecajem alkohola, premda postoje deseci svjedoka sa zabave koji su ga vidjeli pijanog prije nego što je sjeo u auto.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:40 23.11.2019.

Šta se sa 19 smije voziti kamion?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije