Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnja nesreća

Dječak na romobilu i biciklist izbjegavali jedan drugog, pa se sudarili

biciklistička staza
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
02.06.2020.
u 10:20

U nesreći koja se dogodila u Branimirovoj ulici u Zagrebu dječak je lakše, a biciklist teže ozlijeđen

Jedna teže i jedna lakše ozlijeđena osoba rezime su  pomalo neuobičajene nesreće koja se dogodila 1. lipnja u 19.45 u Ulici kneza Branimira. Kako je priopćila zagrebačka policija, sudarili su se dječak na romobilu i biciklist.

Dječak se kretao po sredini obilježene biciklističke staze i kretao se kolnikom Ulice kneza Branimira u smjeru istoka. Kada je došao do stupa javne rasvjete, namjeravao se mimoići s biciklistom koji je dolazio iz suprotnog smjera pa je skrenuo na dio nogostupa koji je namijenjen za kretanje pješaka.

No naletio je na  prednji dio bicikla kojim je upravljao 22-godišnjak. I biciklist je imao namjeru skrenuti na dio biciklističke staze namijenjen pješacima, a sve kako bi izbjegao romobil. Biciklist je teže, a dječak na romobilu lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Zagreb.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
10:33 02.06.2020.

biciklisti su postali veća pošast nego vozači i pješaci zajedno. svaki od njih ima neka svoja pravila i najmanje se pridržavaju prometnih pravila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije