Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Quaden Bayles

Dječak koji je ganuo milijune ponovno žrtva nasilja, ovaj put zbog prosvjeda

Protesters participate in the Black Lives Matter rally in Brisbane
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
12.06.2020.
u 13:14

Ovaj puta na meti zlostavljača dječak se našao nakon što je na svom Instagram profilu na kojem broji više od 470 tisuća pratitelja objavio fotografije s prosvjeda Black Lives Matter

Devetogodišnjak čija je priča ganula svijet prije nekoliko mjeseci, ponovno je žrtva zlostavljanja ovaj put rasističkog.

Podsjetimo, snimku koja je obišla svijet u veljači je objavila majka devetogodišnjeg Quadena Baylesa, dječaka rođenog s ahondroplazijom, oblikom patuljastog rasta. Snimka je prikazivala malenog Quadena koji nakon škole kroz ogromne suze govori kako želi umrijeti, a sve zbog teških riječi i zlostavljanja vršnjaka zbog njegova poremećaja.

- Volio bih da se mogu probosti kroz srce, želim da me netko ubije - govorio je tada u videu.

Ovaj puta na meti zlostavljača dječak se našao nakon što je na svom Instagram profilu na kojem broji više od 470 tisuća pratitelja objavio fotografije s prosvjeda Black Lives Matter održanom u australskom gradu Brisbaneu. Fotografije su privukle mnogo trolova koji su ga vrijeđali i zlostavljali, ali reagirali su i brojni dječakovi obožavatelji koji su nasilnike nazvali "ratnicima tipkovnica", prenosi The Sun.

- Molim vas, ugasite komentare. Toliko mi je muka kad vidim odrasle kako maltretiraju dijete - napisao je jedan od korisnika.

- Nemaju ništa drugo u životu osim komentirati gluposti - dodao je drugi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:07 12.06.2020.

Istina je .....kod mene osobno radi se o uganuću gležnja , jako nezgodna stvar ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije