Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Sarajevu

Utopio se dječak iz Splita. Bivši nogometaš u šoku: Preminuo nam je na rukama

Sarajevo: Na termalnoj rivijeri preminuo dječak iz Splita
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.01.2019.
u 23:44

– Tragedija. Pokušali smo ga oživjeti, ali nismo uspjeli – rekao bivši poznati nogometaš, a danas trener Srđan Mladinić

Dječak iz Splita tragično je preminuo u Sarajevu gdje je došao kako bi sudjelovao na nogometnom natjecanju, prenijeli su u večernjim satima lokalni mediji.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije potvrdili su kako su dobili obavijest da je dječak preminuo na bazenu "Termalne rivijere Ilidža" te kako se provodi očevid čiji je cilj utvrditi točne okolnosti te tragedije.

Portal "Dnevnog avaza" objavio je kako je dječak preminuo uslijed srčanog zastoja kad je skakao u bazen. Riječ je o dječaku koji je u Sarajevo doputovao kao član splitske nogometne akademije "Srđan Mladinić" kako bi tamo sudjelovao na nogometnom natjecanju juniora.  

Foto: Armin Durgut/PIXSELL, ilustracija

– Tragedija. Pokušali smo ga oživjeti, ali nismo uspjeli. Dijete nam je umrlo na rukama, kroz suze je za 24sata rekao bivši poznati nogometaš, a danas trener Srđan Mladinić i ispričao se rekavši da je to sve što nam je sada u stanju reći. 

Almir Prguda, direktor nogometnog turnira ''Šampion Junior Kup 2019.'' potvrdio je kako je uzrok smrti srčani udar.

– Prema mojim informacijama, riječ je o klasičnom srčanom udaru. U kritičnom trenutku, osim druge djece, kod bazena je bila njegova majka, trener i, naravno, spasilac. Pokušali su odmah pomoći mališanu, ali nažalost, nije bilo spasa – kazao je Prguda.

Zatajenje srca potvrdili su i liječnici koji su ubrzo intervenirali.

Juniorski nogometni turnir na koji je doputovao veliki broj djece iz cijele regije ipak će biti nastavljen, no bit će otkazane sve popratne manifestacije.

Video – Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

Komentara 9

DZ
dzemsi
23:15 10.01.2019.

na zalost, djecak je dozivio srcani udar, odnosno zatajenje srca. Ekipa hitne pomoci ga nije uspjela reanimirati.

DE
deda1234
03:22 11.01.2019.

Zalosno.

KA
karlodrago
21:34 10.01.2019.

Iz Splita pa se utopio u Sarajevu.????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije