Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ryan's Recycling'

Dječak (7) pokrenuo tvrtku za recikliranje: 'Želim pomoći okolišu i spasiti životinje'

Foto: Youtube Screenshot
1/8
03.03.2017.
u 23:45

Dosad je reciklirao 200.000 limenki i boca te prikupio čak 10.000 dolara za fakultet

"Ryan's Recycling" ime je tvrtke 7-godišnjaka iz Kalifornije koji reciklira boce kako bi uštedio novac za fakultet i pomogao životinjama.

Maleni poduzetnik došao je na ovu ideju već s 3 godine kad je prvi puta s ocem posjetio reciklažno dvorište. Dio tjedna dječak izdvaja za sortiranje prikupljenih boca i limenki koje svakih nekoliko tjedana odnosi u tvornice za reciklažu.

Dosad je reciklirao 200.000 limenki i boca te prikupio čak 10.000 dolara za fakultet, a utočištu za tuljane pomaže kupujući im hranu i lijekove za životinje. 

 

Gostovao je i u emisiji Ellen DeGeneres i napomenuo važnost očuvanja okoliša. Kaže da puno otpada završi u oceanima pa od toga ugibaju životinje, a on to želi spriječiti.

Dječak je vrlo strastven oko svoje tvrtke pa ima skroman zahtjev - želi da ga u njegovu naumu podrži što veći broj ljudi kako bi proširio poslovanje.

 

>> U pogon za recikliranje sapuna uloženo 188 tisuća eura

Komentara 2

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:19 04.03.2017.

Institucije šta se čeka, socijalni radnici, porezna, parafiskalni nameti, ovrhe, stečaj, pa ovo je skandalozno,

GO
goronja
07:57 04.03.2017.

laž, nemože maloljetnik pokrenuti tvrtku, pogotovo ne u Americi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije