Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK AVANTURE

VIDEO Policija ga uhvatila jer je vozio automobil, a dječaku (5) se sada ispunio san

Foto: Screenshot
1/2
07.05.2020.
u 10:25

Vlasnik skupog talijanskog bolida naveo je da je njegova prva reakcija bila kad je čuo priču da će taj dječak (Adrian o.p) imati sretan i uspješan život

Avantura petogodišnjeg Adriana Zamarripija, koji je pobjegao u automobilu svojih roditelja kako bi si kupio Lamborghini i kojeg je uhvatila policija na autocesti, dobila je svoj nastavak. 

Potez dječaka kao i odgoj njegovih roditelja mnogi su osudili, a kako se čini i ne mnogobrojni vlasnici Lamborghinija koje je pak oduševila upornost i hrabrost 5-godišnjaka. Mnogi od njih ponudili si obitelji Zamarripi da provozaju dječaka, a ponudu Jeremyja Nevesa obitelj je i prihvatila. 

Adrian je dobio priliku provozati se u mat crnom Huracanu i tako si ispunio svoj san, piše ABC 33/40. 

Jeremy Neves svoj potez objasnio je na Facebooku i naveo: - Sada razumijem zašto tako malo djece kad odraste prati svoje snove. Svaka televizijska postaja objavila je ovu priču i bilo je na tisuće komentara o 'nagrađivanju lošeg ponašanja' i 'taj klinac trebao bi biti kažnjen' i svakojakih ružnih komentara o njegovih roditeljima i 'strancu s Lambom' (meni). Želite li znati što je bila prva pomisao koju sam ja imao kad sam čuo tu priču? Taj dječak će imati sretan i uspješan život. I ja sam roditelj. Razumijem važnost odgoja naše djece... Ali moj izbor je uključiti edukaciju i ohrabrenje u dobre karakteristike, ne samo u loše izbore. 
 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
10:47 07.05.2020.

Ako je taj klinac petogodišnjak koji je mogao voziti auto znači dosegnuti do papučice sa dvadeset će Hulka poslat po šibice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije