Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJNJA NEHUMANOST

Djeca zavezala psa za drvo pa ga tukla: 'Kakve to ljude čine od njih ti njihovi roditelji?'

Facebook
08.12.2020.
u 17:47

Potresna objava otkriva kako Roni danas ne voli djecu, te se trzne kad neko dijete prođe azilom.

Azil u Osijeku na društvenim mrežama često objavljuje što se dogodila psima na koje paze. Međutim, ono što se dogodilo malenom Roniju izaziva jezu. 

- Njegova priča je baš tužna. Najgore mi je kad pomislim u kakve će ljude izrasti ta djeca koja su ga zavezala za drvo i pretukla. Pa kad narastu i dobiju moć... To je taj nesrazmjer između svega što vidim tu u Azilu, vidim krasne klince koji s našim kerovcima plaču, smiju se, empatiziraju, koji razgovaraju s njima i razumiju se. I onda dođe Roni kojega su u Sarvašu klinci, djeca osnovne škole zavezala za drvo i pretukla. Prestrašno mi je to, taj trenutak u kojemu su mu lagali, jer nekako su ga trebali pridobiti, pa zavezati i onda horor. Totalno razočarenje u ljudski rod - stoji u potresnoj objavi na Facebook stranici Azila.

 

Psa kojeg su mučila djeca spasila je učiteljica koja je bila jedna od tri osobe koja su ga hranile. Šokantna objava otkriva kako Roni danas ne voli djecu, te se trzne kad neko dijete prođe azilom. 

- Čime su tu djecu uspavljivali, na kakvom odgoju su odrasli, kakve to ljude čine od njih ti njihovi roditelji? - pitaju se u Azilu te nadodaju: - Roni je preživio, on je borac. Psi nikada ne izgube ono s čim se neka ljudska djeca ni ne rode. On je dobar pas kojemu sve što treba jest nova prilika, Azil bi trebao biti samo most do nje. Do onih nekih tako već izlizanih slika o kojima svi sanjamo, al koga briga za originalnost, bitna je sigurnost a nju jedino ljubav može dati.
 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
18:13 08.12.2020.

bolesno

MO
modovisisajteMaraschino
17:57 08.12.2020.

dok smo se mi kao djeca bojali čačinog JNA kajiša nismo radili takve stvari i bili smo bolja i sretnija djeca. danas liberalni odgoj radi lijenčine, zgubidane, narkomane, nasilnike.... ajde recite koje dijete danas bi bilo zadovoljno za sv. Nikolu dobije čokoladu i za Božić naranđe? Moraju biti bijesni mobiteli, skuteri, tableti...

PE
petrasara
20:33 08.12.2020.

Horor :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije