Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTROVALI SE
Povratak na članak

Djeca tri dana živjela uz mrtve roditelje: 'Spavaju već tri dana, a tatino tijelo je pocrnjelo'

Kada obitelj nije došla na jedno obiteljsko okupljanje, Natalia Bakulina (36) iz Lenjingrada nazvala je brata Alexandera (30), a na telefon joj se javila 5-godišnja djevojčica

Komentari 11

TI
Tigarrr
08:01 26.10.2020.

Kako se i kod nas naveliko koristi ukiseljeno povrce,bilo bi korisno i zanimljivo da ste napisali kada i zasto se razvijaju te otrovne supstance te kako ih prepoznati u pokvarenoj hrani.

VL
DO
Doktoruma
08:22 26.10.2020.

Zato ne treba kemijati sa zimnicom, što više jer su teglice zimnice u trgovinama ispod 10 kn.

VL
TN
tomislavmrla@net.hr
11:45 26.10.2020.

Zanimljivo, ja sam rođen na selu gdje se potpuno uobičajeno koristi ukiseljena i ostala zimnica, ne znam za slučaj da je netko umro od toga, čak niti dan- danas.

VL
VI
viviann
08:38 26.10.2020.

Ta bakterija se razvija u anaerobnim uvjetima bez prisutnosti kisika. Kako je dospjela u tegli s krastavcima?

VL
ST
stipe41
11:23 26.10.2020.

Nekad davno Večernji list je bio ozbiljna dnevna novina za koju su pisali ozbiljni novinari. A sada? Sada je to novina koja vrijedi manje od role wc papira. Doslovno dabogda vam se jazavac na tati seksualno iživljavao kad vidim kakve bijedne vijesti objavljujete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.