Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila javnost

Djeca su plakala i vrištala od straha: Je li majka pretjerala sa šalom?

podvala majke
Foto: Screenshot
1/3
17.10.2019.
u 11:09

Dok se jedni smiju onome što je napravila i smatraju njezinu podvalu urnebesnom, drugi misle kako je istraumatizirala svoju djecu.

Jedna se majka našla na meti kritika zbog neslane šale koju je priredila svojoj djeci.

Ona je, naime, kupila lažni jezik koji je proboden škarama te je njime odlučila uplašiti sina i kćer.

– Vidjela sam ovo na Facebooku pa sam odlučila uplašiti djecu kad se vrate iz škole – rekla je ona u prvom videu koji je objavila.

U drugoj snimci vidi se kako leži na podu kada dječak prvi ulazi u kuću. Majka zapomaže, a kada joj se sin približio, imao je što vidjeti. Počeo je vrištati i plakati, a majka mu je nešto pisala po papiru.

– Što si to učinila, izvadi to van – plakao je dječak.

Onda je u kuću ušla i djevojčica koja se jednako šokirala. Majka je tada odlučila izvaditi lažni jezik iz usta i otkriti djeci da se 'samo' šalila.

– Ubit ću te – galamila joj je djevojčica dok se njezina majka glasno smijala. 

Dok se jedni smiju onome što je napravila i smatraju njezinu podvalu urnebesnom, drugi misle kako je istraumatizirala svoju djecu.

– Treba pozvati socijalnu službu, ovo je loš roditelj – jedan je od brojnih komentara.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
13:29 17.10.2019.

Karolina !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije