Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUD OPET PODBACIO
Povratak na članak

Djeca su niz godina bila prljava i gladna, a roditelji neće biti kažnjeni?

Djecu također nisu vodili na redovne liječničke preglede niti na redovna cijepljenja, a nisu im pomagali ni u školi niti odlazili na roditeljske sastanke.

Komentari 4

KO
Kokoiduhovi
17:57 14.12.2019.

E, da su psi ili sl., odmah bi neka udruga tražila zbrinjavanje, zaštitu, donacije...Ovako, samo djeca....pa kako reče biv. ministrica Murgić; to su obiteljske stvari. Još ako su neki Romi ili osobe s posebnim potrebama...ma tko ih šiša, kaj ne?

VL
BR
BrankoZuti
17:08 14.12.2019.

Ja bi im dao 10000 sati društveno korisnog rada, tako da steku neke radne navike. Ili to ili na 10. g u zatvor pa nek vide

VL
MA
marcel
17:02 14.12.2019.

Bjelovar, opet manjina iz viceva o bliskoj rodbini (i vijesti o mami i sinu i to)?

VL
OB
ObrenM
20:25 14.12.2019.

Zasto se nakon ovakovih bljuvotina ne oglasi Dr Kajtazi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.