Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesni prizori

Roditelji zabilježili najsmješnije trenutke svoje djece i ovim fotkama zabavljaju javnost

nestašna djeca
Foto: Snapchat
1/11
24.08.2017.
u 10:13

Nestašluk djece ponekad roditeljima zna ići na živce, no često su neke stvari koje naprave toliko smješne da se ne možete ljutiti na njih

Koliko djeca mogu biti zabavna zna većina roditelja. Kada i naprave nešto što je zapravo toliko smiješno, mnogi roditelji ne mogu se niti naljutiti na dijete koje je pritom napravilo nereda za detaljno spremanje cijele kuće.

Većina ih zbog toga prvo uzme mobitel kako bi zauvijek obilježila taj trenutak, a tek onda krenu u čišćenje nereda koji su njihovi mališani napravili.

nestašna djeca
1/11

Na internetu je osvanula galerija fotografija koje su roditelji objavljivali na Snapchatu, a na njima su raznorazne nepodopštine koje su njihovi mališani napravili.

Pripremite kokice i uživajte jer ovi prizori su smješniji od mnogih filmskih komedija, a ako i vi imate sličnih fotografija svojih mališana pošaljite nam ih na javi@vecernji.net. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zar
10:48 24.08.2017.

Ok, slike jesu smiješne, ali ne razumijem nikako te glupave roditelje i njihovu potrebu da to uslikaju, a onda to još i publiciraju na društvene mreže... Živimo u virtualnom svijetu "lajkova" i lažne popularnosti na društvenim mrežama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije