Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pružili podršku

'Djeca Afrike za brodogradilište Uljanik': Odrekli se paketa za pomoć djeci radnika

Djeca Afrike za pomoć Uljaniku
Foto: Dejan Nemčić/Facebook
29.08.2018.
u 15:34

Obrazovanje je temelj svake države, to znaju i djeca u Africi. Mi smo mali kotačić pomoći - rekao je Dejan Nemčić

Dejan Nemčić, profesor iz Hrvatske koji je dvije godine tijekom ljeta predavao geografiju i opremao škole u Africi s ciljem pomoći obrazovanju na tom kontinentu, na Facebooku je objavio zanimljivu fotografiju podrške brodogradilištu Uljanik.

Nemčić je objavio fotografiju trojice dječaka iz Tanzanije koji drže natpis "Djeca Afrike za brodogradilište Uljanik". I ne samo to, već kaže da su se ta djeca odrekla svojih paketa koje ih je mislio poslati, a koji će sada biti proslijeđeni djeci radnika Uljanika.

- Moji mali suradnici i ja smo zajedničkim snagama odlučili pomoći njihovim vršnjacima, djeci radnika Uljanika u ovim teškim vremenima! Iako skromni i u nemoguće teškim uvjetima života u Africi, a mnogi nisu nikada ni vidjeli školski pribor, spremno su se odrekli mojih paketa koje sam im mislio poslati! Te pakete ćemo proslijediti za djecu radnika Uljanika i time im pomoći u početku nove školske godine! Obrazovanje je temelj svake države, to znaju i djeca u Africi. Mi smo mali kotačić pomoći - rekao je Nemčić.

Pogledajte i video prosvjeda radnika Uljanika u Puli:

Ključne riječi

Komentara 18

MA
MarkoMiric
16:02 29.08.2018.

Sramotno iskoristavanje djece za svoj ideoloski PR.

Avatar navijač
navijač
16:23 29.08.2018.

Bude li mafija iz IDS-a i dalje vladala Istrom , a jugo - koalicija Hrvatskom , ovako nešto će postati stvarnost.

BE
beitsche
18:10 29.08.2018.

Nikad vise necu kupit Vecernji List

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije