Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSVADIO PRAVAŠE

Đapić: Nije bilo govora o tome da Thompson bude na listi HSP-a

djapic
Davor Javorović/Pixsell
20.01.2011.
u 20:16

– Nikad nije bilo govora o tome da Thompson bude na listi HSP-a. Da je dao i najmanji mig da želi, to bih mu i omogućio, i to ne samo na listi za dijasporu, tvrdi Đapić

Mate Bulić i Thompson, prema dogovoru iz svibnja 2007., trebali su biti na HSP-ovoj listi u 11. izbornoj jedinici, tvrdi Pero Kovačević, zamjenik predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević.

– Načelno je tada bilo i dogovoreno da pjevaju na 11 središnjih izbornih skupova HSP-a. Đapić je bio načelno suglasan s tim dogovorom, ali je u ljeto 2007. odlučio da dr. Jurišić bude prvi na listi za 11. izbornu jedinicu, a ne Thompson i Bulić, što je njih naljutilo. Thompson je donio odluku da neće ni za koga pjevati na izborima. Bio je to načelni dogovor, ali njih nije zanimao ulazak u Sabor. Tražili su da treći na listi bude Goran Marić – ustvrdio je Kovačević.

Te navode opovrgava bivši predsjednik HSP-a Anto Đapić.

– Nikad nije bilo govora o tome da Thompson bude na listi HSP-a. Da je dao i najmanji mig da želi, to bih mu i omogućio, i to ne samo na listi za dijasporu. A što se tiče Gorana Marića, s njim nikad nitko nije razgovarao o tome da bude zastupnik HSP-a – tvrdi Đapić.

To se poklapa s izjavom Gorana Marića da nikad nije razgovarao ni s kim iz HSP-a. Prozvani pjevač Mate Bulić kaže da su sve to konstrukcije:

– Nikad nisam želio biti saborski zastupnik, nema ni govora o tome da sam trebao biti na listi bilo koje stranke za dijasporu.

Ključne riječi

Komentara 11

PG
praseca gripa
22:26 20.01.2011.

E moj ,Djapicu,najbolje je da sutis. Unistio si HSP. To ti je rezultat tvog rada. Popravka nema!

MI
mirom
23:54 20.01.2011.

gle sad ispada da niko neće u političare, a u Hrvatskoj 78 registriranih političkih stranaka , otkud ta kontradikcija?

Avatar netstoper
netstoper
21:55 20.01.2011.

Mate Bulić se \"uplašio\" mjesta u Najsvetijem Hrvatskom Domu-NEVJEROJATNO...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije