Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đapić u Šibeniku

Đapić: Dolazak Tadića u Vukovar veliki je autogol hrvatske politike

djapic
Davor Javorović/Pixsell
20.07.2010.
u 14:45

- HSP neće biti smokvin list HDZ-u i SDSS-u i učinit će sve da aktualna vlast ode nakon parlamentarnih izbora - poručio je A. Đapić.

ŠIBENIK - HSP će učiniti sve da HDZ ne ostane na vlasti nakon parlamentarnih izbora i stalno će upozoravati na pogubnost politike koju vodi aktualna vlast. Dok je HDZ taj koji luta po političkoj sceni i koji se zakopao u koaliciji sa SDSS-om, a za lutanje proziva HSP, predsjednik Josipović čini korak natrag posjetom srbijanskom predsjedniku Tadiću s kojim nije otvorio ni jednu važnu temu između dvaju naroda, već je cijeli susret isplaniran tako da ide na ruku Tadiću - ustvrdio je u Šibeniku Anto Đapić, predstavljen kao počasni predsjednik Hrvatske stranke prava.

Đapić je ocijenio kako HDZ pokazuje nervozu radi izjave dr. Hebranga o raspadu HSP-a, a koji, kazao je, neće biti "smokvin list u koaliciji HDZ-a i SDSS-a".

- Svaka komunikacija hrvatske politike, predsjednika RH ili predsjednice Vlade RH, s vlastima u Beogradu ide samo na štetu Hrvatske, a ogroman je plus u međunarodnim okvirima i odnosima srbijanskom predsjedniku - smatra on.

Đapić upozorava i kako po njemu nije na predsjedniku države da dogovara prelazak hrvatsko-srbijanske granice s osobnim iskaznicama, već bi HSP radi nedavnih događaja u krim-miljeu bio za uvođenje strogoga viznog režima. Podsjeća i kako je B. Tadić pozvan u Vukovar, a nijednom nije povukao svoju izjavu kako je vojno-redarstvena akcija Oluja zločin koji nije kažnjen.

- Očekivati da će se nešto kvalitetno dogoditi dolaskom Tadića u Vukovar, a da takve njegove izjave nisu povučene: to je, ja bih rekao, veliki autogol hrvatske politike. To će biti relativiziranje, izražavanje žaljenja za žrtvama, bez ikakve naznake za preuzimanje odgovornosti da je srbijanska politika počinila agresiju i zločin nad hrvatskim narodom, a posebno nad stanovnicima Vukovara - zaključuje A. Đapić.

Ključne riječi

Komentara 47

64
64goran64
18:22 20.07.2010.

Đapiću,naporan si i za oći i za uši.LEZI U RUPU I NESTANI ! ! !

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
04:10 21.07.2010.

Pooffff!!!

KA
karambita
15:33 20.07.2010.

Djapicu, ne seri.....utovio si se ko neki prasac, popusio si na politickom planu i sad pomalo seruckas iz prikrajka ko baba smrda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije