Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neumorni spasilac

Django u novoj akciji traži domove za Noć i Dan pronađene na smetlištu

Foto: Privatni album
1/5
09.12.2019.
u 15:03

Od strašne sudbine štence su spasile volonterke udruge Indigo, a Django se pridružio potrazi za domom u kojem će maleni dobiti priliku da i oni jednog dana postanu heroji

Django je spasilački pas i nedavno je u Albaniji pomagao unesrećenim u potresu. Osim priče o danima u kojima su zajedno obilazili ruševine, njegov vlasnik Igor Goreta otkrio je kako je Djanga pronašao u šumi. Ostavljen je zajedno s bratom Woodyjem. I dok je Woody ubrzo udomljen, u brizi za Djanga pomagala je Igoru upravo udruga Indigo. Zbog toga je Igor odlučio da njih dvojica pokušaju pronaći dom za Noć i Dan, koji izgledaju baš kao Djangovi klonovi.

Njihov zaigrani duh, želja da napokon upoznaju svoje ljude i znatiželjne oči neće vas ostaviti ravnodušnima, poručuju Igor i Django. Štenci imaju oko sedam tjedana i potpuno su zdravi. Ako ih ne možete udomiti, podijelite njihovu priču i pomozite Djangu da im pronađe dom u kojem će dobiti priliku da jednog dana postanu heroji. Baš kao i Django. Javite se na Facebook stranicu Indiga ili na telefon 091/21-22-112.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije