Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica obrazovanja
Povratak na članak

Divjak stigla na sastanak u Vladu: Ne znam detalje oko rekonstrukcije

Upitana je li sigurna da i ona neće biti dio rekonstrukcije, Divjak odgovara da ne treba ponavljati da obrazovna reforma ulazi u sve škole, da je ona vidljiva kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini.

Komentari 6

MO
moškov
16:00 16.07.2019.

A rezultati mature???? A da ministrica Divjak nije nadlezna za to pitanje...

VL
IL
ilija26
16:10 16.07.2019.

Jos malo i ti si bivsa

VL
RO
Rope22
16:27 16.07.2019.

Letiš.

VL
Avatar bobdog
bobdog
16:52 16.07.2019.

Kad sami ne znamo što i kako treba dobra je pohvala iz Europe.Još kad bi iz Amerike mig došao gdje bi nam bio kraj...Zaboravio sam ovi iz Amerike moraju šutiti,sukob interesa.Ipak informatički lobi drma reformom ili se varam...Malo pretumbaj gradivo,uvedi informatiku i spremni za život.Zašto se vjeronauk ne miče iz osnovne satnice gdje bi bili obvezni predmeti( prvi 6 sati).Zašto likovna i tehnička kultura nemaju ono što su imali 2sata tjedno.Sa ovom satnicom ništa se praktično ne stigne odraditi.Dok nam povijest usmjeravaju profašistički kvazipovijesničari uglavnom sviježe dotepeni preko Save nema nam pomoći.Dok nam djeca ne smiju uzeti lopatu ,metlu il kuhaču u OŠ nema tu pomoći.Otkad učitelj nije Bog i batina tu smo gdje smo,što se čudite psovanju,vrijeđanju,kefanju...I za kraj uvijek je roditelj u pravu...malo morgen

VL
AN
antonelić
16:54 16.07.2019.

jandroković i božinović ošli po ćevape ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.