Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vršnjačko nasilje
Povratak na članak

Divjak: Izjave ravnatelja zadarske škole u potpunosti su neprimjerene

Oštro osuđujem sve izjave kojima se grubo diskriminira učenike u odnosu na program koji pohađaju. U našem sustavu svi učenici su jednakovrijedni i jednakopravni, a ravnatelji su dužni takav sustav čuvati i osnaživati, kaže Divjak

Komentari 11

VL
vlatx
21:23 07.02.2019.

Koja LAŽ. Nisu svi učenici ravnopravni u nastavi, ima onih koji imaju ili bi trebali imati asistente i koji ometaju redovnu nastavu svojim ponašanjem. Da, stojim iza svoje izjave jer se mojem sinu to događa od prvog razreda osnovne škole. Svakodnevno maltretiranje od tog djeteta nije mogla spriječiti niti stručna služba već su se uvijek pozivali na toleranciju. Koja glupava tolernacija kada mi sin dolazi sa poderanim majicama i kvrgama na glavi?! Zar je to ravnopravnost u školi? Nulta tolerancija na nasilje? Gdje je pravo mojeg, zdravog, djeteta da normalno razvija svoje mogućnosti pod nastavom koju spomeniti dječak redovito ometa? Zar se tako ponaša prema djeci od koje se očekuje budućnost naše zemlje? Zdrava su djeca najmanje zaštićena i imaju najmanje prava u školi naspram djece koja ne bi, niti smjela pohađati redovnu nastavu u školi? Zar je to škola za život? U bivšem sustavu se to rješavalo dječjim domovima a danas nitko ne mari za nikoga samo se priča o promjenama i reformi školstva ali ne i o dječjem nasilju u školama!

VL
Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
19:29 07.02.2019.

jeste navalili hehehe, zabranite upaljace u obliku slova U hehehe

VL
DO
dom7
21:39 07.02.2019.

Osuda za tog klipana,a djevojci podrška...

VL
TT
TTjac
21:09 07.02.2019.

Ravnatelj je postao po političkom ključu kao hspovac. Pametnome dosta.

VL
KA
kažemja
05:54 08.02.2019.

A čemu čuđenje? Sve ovo što se dešava u ovoj balkanskoj tzv. državi Hrvatskoj u kojoj se se ustaštvo relativizira , gdje su kriminalci face , gdje su likovi pod optužnicama gradonačelnici , gdje je onaj tko pošteno radi glupp i nesposoban , situacija u ovoj školi je samo odraz tog općeg ludila a ravnatelj to naziva dječjom igrom ???? Mi smo se igrali lovice i skrivača !!!

VL
SK
skupiduša
21:54 07.02.2019.

Kako bi dotični ravnatelj reagirao da je u pitanju njegovo dijete? Njegova izjava je potpuno neprimjerena i ne bi trebao biti ravnatelj!

VL
TT
tTony
05:28 08.02.2019.

Dali je primjerno ucit dicu da je domovinski rat bio gradjanski rat. Cija jeto iskrivljena ric kurikulum-Curriculum sto to znaci na htvatskom jeziku.Dali nam neko krade jezik ili mozda i drzavu a mi ko sismisi cekamo proljece da se pribudimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.