Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONLINE NASTAVA

Divjak :Izgledno je da ovo neće trajati samo dva tjedna

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
18.03.2020.
u 14:03

Pozvala je na razumijevanje, disciplinu i suradnju

Izgledno je da ovo neće trajati samo dva tjedna - kazala je ministrica obrazovanja Blaženka Divjak na današnjoj konferenciji za medije o online nastavi koja se od ponedjeljka provodi u cijeloj Hrvatskoj.

Što se tiče problema s ulogiravanjem na u CARNET-ov sustav s kojima su suočeni mnogobrojni učenici, rečeno je da poteškoća ima te da se rješavaju jedna po jedna. Pozvala je na razumijevanje, disciplinu i suradnju.

- Pripreme su bile dva tjedna danonoćno i ovo zasad ide dobro. Treba istaknuti da se Hrvatska snašla i bolje od većih i bogatijih zemalja EU. Zahvalna sam svim onima koji su podigli ovaj sustav i održavaju ga tako da isporučujemo sadržaj našim učenicima i studentima bez obzira na okolnosti. Istina je da drugi uče od nas, to je jedno novo iskustvo - kazala je ministrica.

Napominje da svi oni materijali koji nisu dostupni odmah u online sustavu, mogu se pogledati i na stranicama ministarstva i na HRT-u te zaključuje da sve zasad dobro funkcionira.

VIDEO Kako razgovarati s djecom o koronavirusu?

Komentara 1

IV
ivicin
14:07 18.03.2020.

izgledno je da nesto nije izgledno....????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije