Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi program
Povratak na članak

Divjak: Eksperimentalni udžbenici stigli u oko 50 posto škola

Izvijestila je i kako su još na 673 škole u Hrvatskoj poslana dodatna sredstava za opremu informatičkih učionica.

Komentari 4

UJ
ujo41
21:08 31.08.2018.

divljakinju eksperimentalno ploditi s multikulti pripadnikom

VL
GU
Gumbar136
14:15 31.08.2018.

Ti DIVLJAKUŠO u ŠKOLI je trebalo biti 98 % udžbenika.

VL
DU
Deleted user
14:10 31.08.2018.

Eksperiment ce propasti. . ...ucitelji i nastavnici su suvremeni prosjaci ...ali sve je manje sinova ... Dok vi osuvremenite skole nece biti djece za skolu....

VL
DU
Deleted user
09:22 01.09.2018.

Jesenti milu bigulicu, zar ta problematična i čudnovata gospoja Dvijak dr. Blažica još uvijek ministruje? Čini se, ipak, da neće još dugo jerbo je Plenkijeva koalicija na izdisaju. Ako nitko drugi, potkopat će ju kršni i bučni Ličanin Milinović dr. Dado koji samo što se nije odmetnuo od HDZ-a. Ali postoji velik problem! Naime, što ako se umjesto Milinovića Plenkiju ponudi novopečeni SDP-ov tzv. disident Glavašević Boki i Plenki opet sklepa većinu od 77 glasova u Saboru?! Neće biti dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.