Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imat će nezavisne liste

Disidenti iz HDSSB-a: Naša politička bitka ne prestaje

šišljagić, burić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
24.11.2016.
u 17:18

Kako će nastaviti politički život još se, kažu nam, razgovara, no najizglednije su nezavisne liste.

Nakon što je čelnik HDSSB-a Dragan Vulin izvijestio kako im je na mail stiglo rješenje Ministarstva uprave, koje nelegalnima proglašava, među ostalim, i njegovu smjenu, oglasili su se i disidenti iz te stranke.

- Iako još uvijek nismo vidjeli originalni dokument očitovanja Ministarstva uprave, prihvatit ćemo tumačenje i odluke kako ih je utvrdilo Ministarstvo. Želimo zahvaliti svakoj od 131 osobe koja je prepoznala razloge sazivanja i održavanja 10. sjednice Glavnog odbora HDSSB-a - stoji u priopćenju objavljenom na Facebook stranici Koordinacije načelnika, gradonačelnika i župana Slavonije i Baranje.

U pitanju su, nastavljaju, "ugledni, ozbiljni i odgovorni članovi HDSSB-a koji su svojim imenom podržali nužnost promjena u najsnažnijoj regionalnoj slavonskoj stranci".

- Odlukom Ministarstva uprave naša politička bitka ne prestaje, ciljevi koji su nas okupili izgradili su čvrsto zajedništvo i želju za nastavkom razvoja dobre političke ideje koja je u prvih devet i pol godina opravdavala razloge svoga pokretanja i postojanja, ali, nažalost, u posljednjih godinu i pol dana izgubila je pravu svrhu svoga postojanja. I zato Koordinacija načelnika, gradonačelnika i župana Slavonije i Baranje nastavlja sa svojim djelovanjem u cilju stvaranja boljeg života u Slavoniji, Baranji i Srijemu! - zaključuje se u priopćenju.

Demantirali su, pak, tvrdnje Vulinove ekipe kako Vladimir Šišljagić i Dinko Burić osnivaju novu stranku. Kako će nastaviti politički život još se, kažu nam, razgovara, no najizglednije su nezavisne liste.

>> Vulin: Sjednica koju su sazvali Burić i Šišljagić je nelegalna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije