Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paralelna vlast

Disidenti iz HDSSB-a izabrali Šišljagića za predsjednika

Vladimir Šišljagić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
10.12.2016.
u 14:44

'Glavaš je heroj Domovinskog rata, Gotovina isto tako, taj rat je svetinja. No, to je jedna strana priče, ali mi smo danas u 21. stoljeću'

Vladimir Šišljagić izabran je za predsjednika HDSSB-a na izvanrednom izbornom saboru kojeg su sazvali disidenti te stranke, na čelu sa Šišljagićem i Dinkom Burićem. Druga strana, okupljena oko predsjednika Dragana Vulina i Branimira Glavaša, ne priznaje te unutarstranačke izbore, a pozivaju se pri tome i na Ministarstvo uprave. Šišljagić je, pak, najavio kako će od ministarstva tražti izmjene u Registru političkih stranaka.

Tražit će i ključeve stranačkih prostorija. - Glavaš je heroj Domovinskog rata, Gotovina isto tako, taj rat je svetinja. No, to je jedna strana priče, ali mi smo danas u 21. stoljeću – rekao je Šišljagić. Zamjenik mu je Burić. 

>> Disidenti iz HDSSB-a biraju novo vodstvo, 'Glavaševci' te izbore ne priznaju

>> Članovi Predsjedništva HDSSB-a Glavašu: 'U izbore smo ušli totalno nepripremljeni i neorganizirani'

Komentara 1

Avatar Francek007
Francek007
14:56 10.12.2016.

E moj Glava i Vulin, zar i dalje ignorirate odluke većine???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije