Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Direktor Trgovinskog centra kazneno prijavljen zbog skidanja službene oznake

29.01.2009.
u 09:38

ZADAR - Zadarska policija kazneno je prijavila Mladena Miškovića (57) iz Zadra, direktora Trgovinskog centra Relja zbog skidanja i povrede službenog pečata i znaka.

Naime, Miškovića se sumnjiči da je 18. studenoga prošle godine u Zadru u Murvičkoj ulici kao vlasnik dioničkog društva M-M skinuo službenu vrpcu i obavijest s ugostiteljskog objekta koju je postavio državni inspektorat. Sam mladen Mišković jučer nam je kazao kako on nije skinuo pečat niti oznaku zabrane rada lokala Spiza koji je iznajmljen.

- Meni nije bila namjera skidanje nikakve oznake, skinuo sam sam natpis iz neznanja, samo da vidim o čemu se radi. Lokal nije otvaran i u njega nitko nije ulazio i ne vidim u čemu je problem.

Mene se kao zakupca prostora trebalo obavijestiti da je na taj lokal koji je bio u prekršaju zbog radnih obveza, a ja sam samo skinuo natpis jer je bio na takvom mjestu da se nije dao iščitati – kazao nam je Mladen Mišković dodajući kako vjeruje da se radi o nesporazumu i da je on s policijom 'sve riješio'.

(sf)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije