Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Direktor kojeg je ranio otpušteni radnik izvan je životne opasnosti

honing  (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/4
21.05.2011.
u 16:33

Tihomir V. prema njemu je ispalio šest hitaca, pogodivši ga pritom dva puta, u jetru i lijevu natkoljenicu.

Miljenko K. (46), direktor tvrtke Honing iz Svetog Križa Začretja u kojeg je u petak ujutro pucao bivši radnik, 52-godišnji Tihomir V. više nije u životnoj opasnosti, potvrdio nam je glasnogovornik zabočke Opće bolnice Neven Miškulin.

Podsjetimo, Tihomr V. je pričekao da Miljenko K., koji mu je prije dao otkaz, dođe na posao, a onda je prema njemu ispalio šest hitaca, pogodivši ga pritom dva puta, u jetru i lijevu natkoljenicu.

>>U vlasnika tvrtke Honing ispalio više hitaca jer mu je dao otkaz

Miljenko K. je hitno operiran, a iako je još u petak u bio kritično, stanje mu se stabiliziralo, te njegov oporavak dobro napreduje, kažu u bolnici. Tihomir V. je nešto više od sat vremena nakon pucnjave uhićen u obližnjoj šumi, te je odveden u PP Zabok, gdje je nad njim vršeno daljnje kriminalističko istraživanje.

U petak je iza 23 sata uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. (ab/VLM)

 

Komentara 11

Avatar Vucibatina
Vucibatina
18:10 21.05.2011.

vjerojatno !

RS
roland_song
19:00 21.05.2011.

ja sam siguran da nije ni steta tog direktora

OB
-obrisani-
16:45 21.05.2011.

je li zaslužio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije