Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita od nasilja

Direktor Elektre Mohorić: Organizirat ćemo pomoć policije ili zaštitarske službe

mohorić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
31.01.2015.
u 16:30

Policija još nije privela napadače, koji se očito dobro skrivaju, no tvrtka ne odustaje od nakane da ih tuži, kaže Mohorić

Djelatnici karlovačke Elektre svakodnevno obavljaju svoje poslove, i dalje očitavamo brojila i isključujemo korisnike. Nedavni napad na naše djelatnike nije nas obeshrabrio – kazao je Branko Mohorić, direktor karlovačke Elektre. Dodao je kako policija još nije privela napadače, koji se očito dobro skrivaju, no tvrtka ne odustaje od nakane da ih tuži.

– S njima smo po sudovima već godinama jer su neplatiše još od devedesetih godina. U ovom konkretnom slučaju dužni su Elektri 10.400 kuna. Sličnih primjera, odnosno korisnika koji naše djelatnike verbalno napadaju i potencijalno bi mogli biti i agresivni imamo još dosta. Stoga ćemo s MUP-om pokušati dogovoriti da na isključenja ubuduće ide netko iz policije, makar i kvartovski policajac. Druga nam je opcija uvijek uzeti usluge zaštitarske službe, no djelatnike ćemo svakako dodatno zaštititi – dodao je Mohorić.

Podsjetimo, dvojicu djelatnika Elektre, Žarka Krajačića i Ivana Mušnjaka, prekjučer je u središtu Karlovca napao bračni par kojem su došli isključiti struju.

>> 'Muškarac me tukao rukama i nogama, a onda je došla žena i počela me daviti'

Komentara 7

C0
cos 01
21:19 01.02.2015.

Cilj je dati posao privatnoj zaštitarskoj firmi i uzimati proviziju. Sto puta već viđeno.

LI
list68
17:46 31.01.2015.

Samo ih UDRITE, to su lopovi koji su mnoge obitelji zavile u crno.

Avatar ucjena
ucjena
19:54 02.02.2015.

struja je skupa, ako smijem kupit cu agregat, jeftinije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije