Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autocesta a57

Dim uzrokovao lančani sudar na njemačkoj autocesti

Jelena Isinbajeva
14.02.2012.
u 21:51

U nesreći između Düsseldorfa i Kölna poginula je jedna, a ranjeno šesnaest osoba.

Jedna je osoba poginula, a 16 ih je ozlijeđeno u lančanom sudaru koji se u utorak dogodio na autocesti A57 u Njemačkoj, između Düsseldorfa i Kölna, prenosi The Local.

Zasad se vjeruje kako je do nesreće, u kojoj je sudjelovalo sedam kamiona i 15 automobila, došlo zbog dima izazvanog podmetnutim požarom uz autocestu. Autocesta, kojom svaki dan prođe više od 10 tisuća vozila, trebala bi ostati zatvorena u oba smjera između Dormagena i Neuss-Süda barem do vikenda.

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:12 14.02.2012.

Zasto se kod nas u hrvatskoj nikad ne izjavi istina ,neg lazi.... Nikakvog pozara nije bilo uz \"cestu \".... nego su bolesne glave sa nadvoznih mostova bacali na automobie zapaljene plasticne cijevi..... Bedaka ima i tu ne samo kod nas..... Jedan nadvozni most je tako ostecen da ce se morati rusiti... Jedna osoba je poginula ,mnogi ozlijedjeni,kaos na auto putu....

SL
sladamir
06:58 15.02.2012.

Bilo bi u redu da se novinar koj je ovo stavio isprica zbog netocnih podataka koje je naveo!

DU
Deleted user
10:22 17.02.2012.

Ne branim novinara , ali predpostavljam da nije izmislio vijest već ju je od nekuda dobio ili da ju je negdje pročitao. Druga je stvar što je on kao novinar morao znati da takve informacije treba provjeravati !!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije