Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osumnjičeni je policiji "pao" u ruke nakon što je zadarska policija uhitila dvoje dilera na području Benkovca i Ivanić Grada.

Dilera uhitili u Ivanić Gradu i priveli na sud u Zadru

privođenje
Dino Stanin/PIXSELL
25.11.2009.
u 16:19

Muškarac iz Ivanić Grada priveden je danas istražnom sucu Županijskog suda u Zadru zbog sumnje na preprodaju opojne droge, točnije 8,8 grama speeda.

Zadar - Đoni Grubišić, 35-godišnjak iz Ivanić Grada, priveden je danas istražnom sucu Županijskog suda u Zadru zbog sumnje na preprodaju opojne droge, točnije 8,8 grama speeda.

Kako doznajemo od istražnog suca, Grubišiću je određena mjera zadržavanja u istražnom zatvoru do mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja djela. Inače, Grubišić je "pao" policiji u ruke nakon što su prošlog tjedna uhićeni 21-godišnjakinja s benkovačkog područja i 25-godišnjak s područja Ivanić Grada.

Kod djevojke je tada pronađena manja količina marihuane, a pretragom njezina doma još 8,8 grama speeda. Policija je tada otkrila da je droga vlasništvo Đonija Grubišića koji je uhićen na području Ivanić Grada te je sproveden u Županijski sud u Zadru.

Ključne riječi

Komentara 1

UD
udrimuski
07:20 26.11.2009.

ne brini, oslobodit ce te! juce su mirjanu oslobodili zbog 15grama koke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije