Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićena 43-godišnjakinja

Dilala drogu i davala je drugima, pa je jedna osoba umrla

amfetamin
Foto: Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL
07.05.2020.
u 12:19

Kad je policija pretražila njezin stan i nije imala bogzna kakav ulog - zaplijenili su gram marihuane i gram "speeda"

Žena (43) uhićena je zbog sumnje da je preprodavala drogu, pri čemu je jedna osoba kojoj je dala drogu da je konzumira i preminula. Kako je priopćila PU istarska, 43-godišnjakinju su 6. svibnja u 16.30 policajci uhitili u Scalijerovoj ulici jer su sumnjali da se bavi preprodajom droge.

Počeli su je istraživati nakon što su posumnjali da je duže vrijeme prodavala drogu te je davala drugima na korištenje, pri čemu je jedna osoba preminula. Policija nije navela kada je ta osoba preminula ni koliko je bila stara. No zato su naveli da su pretražili stan 43-godišnjakinje pri čemu nisu imali bogzna kakav ulov.

Našli su gram marihuane i gram amfetamina, ali i vagu za precizno mjerenje. Osumnjičenja je ispitana na policiji, a slijedi joj vjerojatno i dovođenje pred suca istrage radi određivanja istražnog zatvora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije