Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLIS

Dijete završilo u bolnici, policija je pronašla osumnjičenog muškarca

Dijete dovedeno na Hitnu u Splitu s tragovima gušenja, muškarac bježao: Policija ga je privela
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.12.2021.
u 20:54

Osoba je u trenutku bijega bila obučena zelene maskirne hlače, crne čizme te je bio bez majice, javlja policija

Splitska policija u srijedu navečer pronašla je i uhitila muškarca čije je dijete večeras dovedeno u KBC Split s tragovima gušenja.

Kako navode, popodne je na hitnom prijemu zaprimljeno dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć. Nakon što mu je pomoć pružena, smješteno je u bolnicu i nalazi se izvan životne opasnosti. 

"Osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem kao osumnjičeni je Mario Usanović rođen 1989. godine koji je dolaskom policijskih službenika na adresu stanovanja na Klisu pobjegao u nepoznatom pravcu", naveli su u priopćenju policije.

Kako javlja Dalmatinski portal, sumnja se da je muškarac gušio dijete.

Dijete dovedeno na Hitnu u Splitu s tragovima gušenja, muškarac bježao: Policija ga je privela
1/8
Ključne riječi

Komentara 1

PR
Prekosutra
21:43 08.12.2021.

tragac i Kuki - Kako vas nije sram uopce zamisliti a kamo li napisati ove komentare koje ste ovjekovjecili!? I ovakvim tipovima VL dopusta komentiranje i ne brise ih!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije