Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasno preko ceste

Dijete teško ozlijeđeno u naletu motocikla u Samoboru

klaićeva
Arhiv VL-a
23.09.2011.
u 11:50

Dijete (11) prelazilo je cestu izvan obilježenog prijelaza. Mladi vozač motocikla nije bio pijan, ali nije imao vozačku dozvolu.

Jedanaestogodišnje dijete teško je ozlijeđeno nakon što je na njega naletio motocikl jučer oko 20 sati u Samoboru. Dijete je zbrinuto u Klaićevoj bolnici, a kako je izvijestila zagrebačka policija, motocikl je vozio 21-godišnjak koji nije bio pod utjecajem alkohola.

Dijete je cestu prelazilo izvan pješačkog prijelaza i iza autobusa koji se bio zaustavio na stajalištu 40-ak metara dalje, a 21-godišnjak se motociklom zagrebačkih registarskih oznaka (bez položena vozačkog ispita) kretao prema jugu. 

Komentara 2

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
12:17 24.09.2011.

Krivo je djete. Kog je vraga prelazilo cestu ! Sramota

SH
Shamash
10:35 26.09.2011.

Da je imao vozacku SIGURNO bi uocio dijete koje je istrcalo iza zaustavljenog busa! Jedina sreca u nesreci je da na neoprezno dijete nije naletio neki \"tatin sin\" u kakvom bijesnom autu(o kojima nazalost svakodnevno citamo). Zelim brz oporavak klincu i nada se da je nesto iz ovoga naucio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije