Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neoprez u šibeniku

Dijete pretrčavalo cestu, vozač pao s motocikla. Teško je ozlijeđen

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
08.01.2020.
u 13:19

Tom prilikom od udara dijete pješak je palo na kolnik, dok vozač motocikla skupa s motociklom i putnikom, uslijed sudara i pokušaja izbjegavanja sudara, padaju na kolnik gdje se i zaustavljaju.

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 20.15 sati u Šibeniku u Ulici bana Josipa Jelačića teže je ozlijeđen 46-godišnji vozač motocikla nakon što je dijete neoprezno pretrčavalo preko kolnika izvan obilježenog pješačkog prijelaz.

- Uslijed toga je dijete lijevom bočnom stranom (ručicom upravljača) udario motocikl „Aprilia Pegaso 650“, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnji vozač, koji je na motociklu prevozio svoje dijete. Tom prilikom od udara dijete pješak je palo na kolnik, dok vozač motocikla skupa s motociklom i putnikom, uslijed sudara i pokušaja izbjegavanja sudara, padaju na kolnik gdje se i zaustavljaju. 

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće od strane djeteta pješaka, dok je protiv 46-godišnjeg vozača motocikla podnijeto Izvješće o počinjenom prekršaju, zbog prijevoza djeteta mlađeg od 12 godina na motociklu - istakla je Marica Kosor glasnogovornica šibenske policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije