Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Dijete pretrčavalo cestu i podletjelo pod auto u Kninu

poginuo pješak (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
05.03.2012.
u 12:05

Zbog izazivanja nesreće kaznena prijava bit će podnesena protiv 21-godišnjeg vozača

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 13 sati dogodila u u Kninu u Tomislavovoj ulici teško je ozlijeđeno dijete s tog područja.

Prema izvješću policije, očevidom je utvrđeno da je nesreću skrivio 21-godišnji vozač iz Knina. On je upravljajući VW Passatom zbog neprilagođene brzine udario dijete koje je pretrčavalo cestu izvan pješačkog prijelaza.

Protiv 21-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, izvijestili su iz PU šibensko-kninske.

Komentara 1

DC
DC
12:59 05.03.2012.

\"... tesko je ozlijedeno dijete s tog podrucja.\" Amatersko pisanje na razini prvog razreda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije