Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah je uništili

Dijete na livadi pronašlo deformiranu ručnu bombu

Ručna bomba
Borna Filic/PIXSELL
12.08.2013.
u 12:08

Nakon dolaska na livadu, policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu zaključio je da je bomba deformirana te da je oštećen upaljač.

U Međimurju su proteklih tjedana učestali pronalasci opasnih eksplozivnih naprava. U nedjelju je dijete na livadi kod Piškorovca pronašlo ručnu bombu. Mještani su pozvali policiju. Nakon dolaska na livadu, policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu zaključio je da je bomba deformirana te da je oštećen upaljač. Budući da je postojala opasnost da bomba eksplodira ako se s njom previše barata, odlučio ju je uništiti “na sigurnoj lokaciji u blizini mjesta na kojem je pronađena”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije