Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Narti

Dijete (2) u dvorištu kuće palo, razbilo glavu i preminulo

hitna
Filip Brala/Pixsell
25.08.2012.
u 14:42

Policija istražuje je li samo palo i udarilo glavom u betonski rub ili ga je srušio kombi

BJELOVAR – U Narti nedaleko od Bjelovara sinoć se dogodila tragedija u kojoj je smrtno stradalo dvogodišnje dijete - potvrdio je glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske. Kako je došlo do tragedije u dvorištu obiteljske kuće na prilaznoj cesti prema ribnjaku Pajin vir, iz policije nisu mogli reći navodeći da se okolnosti još uvijek istražuju te da su njihovi djelatnici proveli očevidne radnje kojima je rukovodilo ŽDO Velika Gorica.

Neslužbeno doznajemo da je nesretno dijete podleglo frakturi lubanje. Navodno se u trenutku pada nalazilo iza kombija te policija i odvjetništvo sada utvrđuju je li kombi tome pridonio slučajno ga udarivši ili je pak dijete samo palo i udarilo glavom u betonski rub.

Nitko iz obitelj nije želio komentirati tragediju

Ključne riječi

Komentara 13

OS
osica
15:11 25.08.2012.

strašno- "svaki dan jedno dijete strada na kućnom pragu "- ali nikako da se neke stvari poprave . - dvogodišne dijete ne može biti ni u dvorištu ni u kući - bez nadzora. Pružite mu ruku dok nije kasno. Tragedijedije se ne mogu promijeniti - ali nas trebaju natjerati i na veći oprez, i da konačno nešto naučimo.: za sve ima vremena- neka vam mališani uvijek budu na prvom mjestu, dajte im ruku na vrijeme, kako ne biste kasnije ruke lomili od boli, tuge, očaja. ..... danas kad imam neku godinu s radošću se sjetim koliko sam vremena posvetila mom djetetu - nije bilo svaki put ni onda lako, ali je bilo nezmjerno lijepo. i danas uživam u tim sijećanjima.

FE
Felicijen
16:15 25.08.2012.

Malo je teško vjerovati da dijete od dvije godine može na ravnoj podlozi tako pasti da tako razbije glavu ?!

KA
kaktuscar
14:52 25.08.2012.

ajoj, pa svaki dan nam neko djetešce pogine.. sućut obitelji, znam da se nikad neće oporaviti al eto..ma ovo je tužno do bola!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije