Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Nove Gradiške

Dječak (2) preminuo nakon što je na njega pao ormar

hitna
Foto: Borna Filić/PIXSELL
31.08.2018.
u 19:47

Dijete je hitno prevezeno u bolnicu u Novoj Gradišci, no podleglo je teškim ozljedama

Dvogodišnji dječačić smrtno je stradao u četvrtak u poslijepodnevnim satima u kući na području općine Staro Petrovo Selo kod Nove Gradiške.

Prilikom igre na dijete je pao veliki i teški ormar koji ga je poklopio, nanijevši mu višestruke ozljede od kojih je, nažalost, preminulo. Djelatnici službe hitne medicine kao i djelatnici intenzivne njege Opće bolnice Nova Gradiška pokušali su reanimirati dijete, ali prekasno. Spasa više nije bilo.

Mališan je od posljedica teških tjelesnih ozljeda preminuo. Iz bolnice su izvijestili policiju koja je očevidom utvrdila da se radi o nesretnom slučaju.

Komentara 5

Avatar AligatorXO
AligatorXO
18:09 31.08.2018.

U ovakvim trenucima jedino pomaže vjera u Boga i vjera kako je to nesretno dijete sreću našlo među anđelima.

MA
malena1983
18:37 31.08.2018.

Tuga, samo tuga :(

VO
vorda400
07:07 01.09.2018.

kak je dvogodišnje dijete srušilo veliki teški ormar na sebe koji kad ga ljudi napune je ko zabetoniran za pod??? da mu netko nije pomogao u tome???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije