Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po savjetu policajca

'Dijelit' će jednu ženu i u dobru i u zlu!

prstenje
Borna Filić/Pixsell
27.08.2013.
u 12:08

Dvojac iz Kenije tvrdi da će jednako pomagati budućoj supruzi te brinuti o djeci koju rodi u braku.

Dvojica Kenijaca potpisala su sporazum o braku s istom ženom s kojom su istodobno u vezi više od četiri godine.

Nakon što je dotična dama odbila odabrati između Sylvestera Mwendwa i Elijaha Kimanija, njih dvojica pristali su istodobno je oženiti, piše BBC te napominje da su sve strane ljubavnog trokuta uoči sudbonosnog čina pristale potpisati sporazum o zajedničkom životu.

Sylvestera i Elijaha na taj je čin nagovorio jedan policajac nakon što ih je zatekao u fizičkom sukobu zbog žene.

– Učinili smo to zbog mira u kući, nitko nas nije na to natjerao – kazao je Mwendewa koji će, kao i Kimanija, nakon vjenčanja nastaviti živjeti u kući udovice s dvoje djece.

Dvojac tvrdi da će jednako pomagati budućoj supruzi te brinuti o djeci koju rodi u braku. Odvjetnici tvrde da bi sporazum koji su sastavili mogao biti legaliziran ako sve strane dokažu da je poligamija dio njihovih običaja. Iako ona nije rijetka u Keniji, nepoznat je slučaj da su dvojica muškaraca ikada tražila dijeljenje iste žene!

>>U novoj će Libiji, u skladu s islamom, biti dopuštena poligamija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije